Nyhedsbrev – August 2024

Håber I nyder de gode solskinsdage rundt omkring i haverne ☀️☀️☀️

Sommerfest
Kæmpe TAK til fest- og aktivitetsudvalget, der endnu engang præsterede en ualmindelig hyggelig og sjov sommerfest. Vi har ladet os fortælle, at vi, i området, er kendt for at holde de sjoveste fester. Den titel kan vi vist godt være bekendt. 

Æblepresser
Vi har fået et forslag om, at der kunne lejes en æblepresser, senere på sæsonen, til en fælles “Moste-dag”. Hvis nogen har lyst til at arrangere, tænker vi godt, at haveforeningen kan betale for leje af æblepresser. Så giv lyd, hvis du har lyst til at arrangere dagen. 

Container og ukrudt
Som et ekko af os selv, nævner vi igen, at det er den enkelte havelejers ansvar at fjerne ukrudt i hækken og på havestien ud for haven. 
Enkelte steder er der nu så meget ukrudt og hække, der ikke er blevet klippet, at vi jf. vores ordensregler sender en direkte opfordring til at fjerne det, inden vi hyrer en gartner til at gøre det. Regningen sendes videre til havelejer. 

Den gode nyhed er, at der er grønne containere i denne weekend. Så der er rig mulighed for at komme af med både ukrudt og hæk. 

Affaldscontainere
SOFO har tidligere på året besluttet, at de affaldscontainere, der stod øverst på asfaltvejen (ved Oldhøjen) skulle flyttes ned til en samlet affaldsø ved parkeringspladsen. Beslutningen blev taget fordi der for mange gange var overfyldte containere og lastbiler, der ikke kunne komme op og tømme dem. Vi nåede ikke at kommunikere det ud her, før nogle friske kolonister i de andre haveforeninger påtog sig opgaven med at klargøre pladsen og flytte dem derned. 

Marketenderiet
Som I måske har set på Facebook, har der været nogle skriverier om marketenderiet. Det handler om de tidligere nævnte affaldscontainere, der er blevet flyttet og en uenighed om, hvem der har brugsret over de kvadratmeter, de blev placeret på. Der har, som tidligere nævnt, kørt en fogedsag omkring marketenderiet. Det er Solvangen, der kører den proces. Der er ikke en afklaring om processen, hvorfor vi heller ikke kan videreformidle mere end vi gjorde til generalforsamlingen. Vi er dog også bevidste om, at der er forskellige syn på sagen, og er ærgerlige over, hvad det skaber af historier, misforståelser og online overensstemmelser. Vi følger op, når vi ved mere. 

Mange hilsner fra bestyrelsen