Parkeringsordningen træder i kraft 1. august

Alle jer, der har ønsket det, er blevet oprettet i UnoParks system, og I burde herefter have modtaget en mail fra UnoPark om adgang til deres app PARQO. Det gælder både jer, der har fået en parkeringstilladelse til egen bil og jer, der kun har ønsket adgang til gæstetilladelser. Vi vedhæfter endnu engang guiden til, hvordan man udsteder en gæstetilladelse via PARQO. Der er også uddelt gæstetilladelser i papirform til jer, der har ønsket det. Det er dit ansvar at kontakte parkeringsudvalget, hvis du har behov for flere gæstetilladelser.

Hvis der er spørgsmål vedr. parkeringen, er I fortsat velkomne til at kontakte udvalget på parkering@de4haver.dk

Til info er der udstedt 289 parkeringstilladelser, 40 af dem til Oldhøjens kolonister. Der er 439 haver i alt i de fire haveforeninger, og der er 168 parkeringspladser i området.  Ordningen kommer altså ikke nødvendigvis til at løse alle problemer med at finde plads til parkering, men den vil naturligvis sikre, at det kun er kolonister og deres gæster, der har adgang til pladserne.

Som tidligere skrevet, er det besluttet at flytte de sten, der nu ligger ud for Oldhøjens havestier og igen sætte skiltene ned. På grund af ferie skal vi væbne os med en smule tålmodighed, men det sker om cirka 2 uger.

Guide gæstetilladelse via PARQO